Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn ProWebSeo 

Wij helpen bedrijven om door middel van SEO hun online zichtbaarheid te vergroten en daarmee meer omzet te genereren. 

Onze Missie

Onze missie is om voor bedrijven een betere positie in de markt te creëren. Hiermee wordt de zichtbaarheid van het bedrijf groter, groeit het klantvertrouwen en daarmee ook de omzet. 

Wij zijn voorzien van up to date certificaten. Het voortdurend blijven ontwikkelen zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Google en de nieuwe variabelen van Google’s algoritmes die uitgerold worden. Door deze ontwikkelingen kunnen wij constant een perfecte service blijven geven.

Wie zijn wij

Onze Focus

Onze focus is om websites overzichtelijk en bruikbaar te maken voor bezoekers. Niet specifiek voor zoekmachines. Google geeft zelf ook aan dat websites altijd geoptimaliseerd moeten vanuit het oogpunt van de gebruiker. Het gedrag van gebruikers op je website weegt daarom enorm zwaar mee in je ranking. Google meet alles wat een gebruiker op jouw pagina doet zoals; hoeveel tijd spendeert de gebruiker op je website of hoeveel pagina’s die bezoekt. Als je gebruikers tevreden zijn over je website dan is Google dat ook. En dat levert de beste resultaten op!

ProWebSeo
ProWebSeo

Wil jij je online vindbaarheid vergroten?

Tot wel 46% van alle online zoekopdrachten zijn opdrachten voor lokale bedrijven. Met een geoptimaliseerde website is jouw bedrijf makkelijker te vinden.