SEO Services

Hoe kunnen onze SEO services jou helpen?

SEO Audit

Elke case begint met een SEO Audit. Door middel van deze audit onderzoeken wij de gehele website en halen wij alle verbeterpunten naar boven.

Zoekwoord Onderzoek

Met behulp van verschillende tools zoeken wij uit welke zoekwoorden het beste aansluiten op uw bedrijf en waar resultaat mee behaald kan worden.

Website optimalisatie

Een snelle en overzichtelijke website is een van de belangrijkste aspecten in SEO. Niemand wilt 10 seconden wachten tot een website geladen is. Wij zorgen ervoor dat uw website snel is en makkelijk te navigeren.

Zoekwoord Strategie

Na het zoekwoord onderzoek hebben we een lijst met zoekwoorden waarbij een goed resultaat behaald kan worden. Wij zullen deze zoekwoorden vervolgens in bepaalde webpagina's integreren. 

Analyseren Competitie

Wij onderzoeken de websites van de bedrijven waarmee u concurreert voor een hoge positie in de Google zoekresultaten. Aan de hand van dit onderzoek kunnen wij bepalen wat de beste strategie is.

Linkbuilding

Linkbuilding is proces waarbij we op zoek gaan naar externe websites die een link naar uw website kunnen plaatsen. Door deze links zal Google uw website een hogere waarde toekennen.

WordPress SEO

Als je wel eens SEO op Google hebt opgezocht ben je ongetwijfeld de term “WordPress SEO” tegengekomen. 40% van alle websites op het internet zijn op dit moment gemaakt met WordPress. Dit is ook de reden dat wij gespecialiseerd zijn in WordPress SEO. 

Het is voor veel mensen relatief eenvoudig om via WordPress een website te bouwen. Door middel van goed uitziende thema’s en handige “page builders” zet je binnen no time een website in elkaar. Daarnaast biedt WordPress ook oneindig veel handige plugins aan voor alles wat je maar kan bedenken. Ook voor SEO. Op het eerste gezicht lijkt het nu voor iedereen simpel om zelf de WordPress SEO te optimaliseren. Echter zijn er een hoop valkuilen. Welke plugins zijn de beste om te gebruiken? Dragen de plugins daadwerkelijk iets bij of wegen ze zo zwaar dat ze website alleen maar langzamer maken?

Waar de plugins vooral in de back end (achterkant van de website) effect hebben. Moet er natuurlijk ook een hele hoop op de voorgrond gebeuren. Zijn de url’s goed geoptimaliseerd? Welke zoekwoorden moeten er geïmplementeerd worden en waar? Zijn de foto’s geoptimaliseerd? Zo spelen er oneindig veel factoren waarbij rekening gehouden moet worden als je je website daadwerkelijk op de eerste pagina in Google wilt krijgen.

Heb jij een website die gebouwd is met WordPress en haal je niet de gewenste resultaten in Google? Neem dan nu contact op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen. 

Shopify SEO

Shopify is niet het meest optimale platform voor SEO. Toch is het een van de meest gebruikte platformen voor het maken van een webshop. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid, de makkelijk aan te passen templates, en het makkelijk bijhouden en bijwerken van de webshop zonder kennis van website design te hebben.

De grootste problemen bij Shopify websites zitten in de toegankelijkheid voor mobiele telefoons en de snelheid van de website. Als je deze onderdelen niet op orde hebt is het erg lastig om een goede positie in Google te realiseren.

Omdat een webshop geen grote hoeveelheden tekst bevat is het heel erg belangrijk om goed onderzoek naar zoekwoorden te doen. Met de kleine hoeveelheid tekst op je website is extra belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken en deze ook de goede manier in te zetten. Zonder de juiste zoekwoorden of goede posities zal je niet het gewenste resultaat halen.

Als je op Shopify je website gaat maken moet je als eerst een thema kiezen. Dit thema bepaald voor een groot deel hoe je website eruit komt te zien. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua thema’s die allemaal hun eigen uitstraling en functionaliteit hebben. Na het kiezen van je thema hoef je eigenlijk alleen nog maar je logo, producten en beschrijvingen toe te voegen. Zo simpel is het. Alleen de thema’s verschillen enorm in de vriendelijkheid voor SEO. Zo is een veel voorkomend probleem bij veel van deze thema’s dat ze niet goed toegankelijk zijn voor mobiele telefoons en ook wegen sommige thema’s zo zwaar dat de webshop er enorm traag van word. Het is dus erg belangrijk om voor het kiezen van een thema, eerst onderzoek te doen naar de SEO vriendelijkheid.

Gelukkig zijn er ook voor Shopify, net als voor WordPress, verschillende plugins die je kunt installeren om je optimalisatie makkelijker te maken. Voorbeelden hiervan zijn een image optimizer die de bestanden van je foto’s kleiner kan maken (zonder kwaliteit verlies) zodat deze minder zwaar wegen en de snelheid verbeteren. Of wat dacht je van een plugin die op de achtergrond stukjes code kan verwijderen of optimaliseren wat ook de snelheid kan bevorderen.

Een van de andere voordelen van Shopify is dat het website veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo worden alle websites direct voorzien van een SSL certificaat was de veiligheid voor de bezoeker versterkt.

Heb jij een webshop die gebouwd is met Shopify en haal je niet de gewenste resultaten in Google? Neem dan nu contact op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil jij je online zichtbaarheid verbeteren?

93% van de mensen die een lokaal bedrijf zoeken op Google kijken niet verder dan de eerste 5 resultaten.