SEO Specialist Nijkerk

SEO Specialist inhuren in Nijkerk?

Ben je met jouw bedrijf werkzaam in Nijkerk en omstreken? Ben je op zoek naar een SEO specialist in Nijkerk? Samen brengen wij jouw website naar de top van Google.

Als SEO specialist beschikken wij over de juiste kennis om dit bereiken. Wij zullen jouw complete website analyseren en alle verbeterpunten naar boven halen. Van snelheid tot navigatie tot het gebruiken van de juiste zoekwoorden. Met de juiste aanpassingen is het ook voor jouw bedrijf mogelijk om in de top 5 van Google te verschijnen.

seo specialist nijkerk

Tijdens een SEO audit onderzoeken wij alle punten waarop de website verbeterd kan worden.

seo specialist amersfoort

Alle informatie uit de audit gebruiken wij om een verbeter plan samen te stellen. Met deze nieuwe strategie gaan we vervolgens aan de slag om de prestaties van de website te verbeteren.

seo specialist amersfoort

Met een geoptimaliseerde
website wordt je beter gevonden door potentiële klanten. De website ontvangt
meer bezoekers en een verhoogde omzet is daarvan het directe resultaat.

Wil jij je online zichtbaarheid verbeteren?

93% van de mensen die een lokaal bedrijf zoeken op Google kijken niet verder dan de eerste 5 resultaten.

Onze tarieven als SEO specialist

Een nieuwe samenwerking begint altijd met een complete SEO audit. Met deze audit analyseren wij de hele website en halen we alle verbeterpunten naar boven. Na het uitvoeren van de audit en met een goed overzicht van de verbeterpunten kunnen wij een duidelijk plan opzetten om de website te optimaliseren. Daarnaast voeren wij een complete concurrentie analyse uit. Wij bekijken met welke bedrijven er direct in Google geconcurreerd gaat worden en op welke zoekwoorden wij hun top 10 plekken kunnen innemen. 

De kosten voor de audit zijn: €100

Nu we een duidelijk beeld hebben over wat er gedaan moet worden kunnen wij aan de slag. Dit is een proces waar tijd overheen gaat en waar wij zullen kijken welke aanpassingen goed aanslaan en welke niet. Denk hierbij aan aanpassingen zoals: snelheid van de website, navigatie van de website, de zoekwoorden waar we op willen scoren en nog vele andere aspecten. Aangezien Google niet van de een op de andere dag bepaald dat jij voor je nieuwe zoekwoorden een beter resultaat verdiend, is dit een doorlopend proces. Ook met het alsmaar veranderende algoritme van Google zal de website altijd bijgehouden en aangepast moeten worden. De punten die vandaag zwaar meewegen in Google’s beoordeling kunnen morgen zomaar ineens niks een stuk minder waard zijn.

De kosten voor dit proces zijn: €150

 

Voor wie is SEO Nijkerk?

Heb jij een bedrijf in Nijkerk en/of omstreken? Ben je op naar een SEO specialist in Nijkerk? Wil jij graag je online vindbaarheid in de omgeving of zelfs in heel Nederland vergroten? Vul dan dan het contact formulier in. Wij nemen binnen een dag contact met je op. Dan kunnen we samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat is SEO?

Als SEO specialist krijgen wij regelmatig de vraag wat SEO eigenlijk is. SEO staat kort voor Search Engine Optimization. In het Nederlands betekend dat zoekmachine optimalisatie. Simpel gezegd is dit het optimaliseren van een website zodat zoekmachines zoals Google goed kunnen begrijpen waar de website over gaat, welk publiek hiernaar op zoek is en bij welke zoekwoorden de website getoond moet worden. Daarnaast spelen er ook dingen mee in de beoordeling zoals: de snelheid van de website, is de website makkelijk te navigeren? En hoe is het met de beveiliging van de website? Dit en nog vele andere onderdelen bepalen op welke positie jouw website in Google word geplaatst. Als dit allemaal goed geoptimaliseerd en de juiste zoekwoorden op de juiste manier gebruikt worden is het mogelijk om de website vanaf welke positie dan ook naar de eerste pagina te krijgen. 

Website Audit

Wij doen altijd een volledige website audit. Door de website te analyseren hebben wij een duidelijk overzicht over de prestaties van de website. Aan de hand van dit analyse rapport kunnen wij vervolgens een strategie opzetten om verbeteringen aan te brengen.

On-page SEO

On-page SEO is de optimalisatie van het zichtbare gedeelte van de website. Door goed zoekwoord onderzoek te doen kunnen wij bepalen of de juist zoektermen gebruikt worden en of ze op de juiste manier ingezet worden. Vervolgens kunnen wij de content optimaliseren zodat Google een sneller en beter beeld heeft van de inhoud van de website.

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste aspecten van het hele SEO proces. Goede en sterke backlinks geven een hoge autoriteit af en dit zal de ranking die Google aan website toekent enorm doen groeien.

Off-page SEO

Off-page SEO is voornamelijk de optimalisatie die zich achter de schermen afspeelt. We hebben het hier over de structuur en navigatie van de website. We doorlopen en verbeteren het interne link model. De snelheid van de website word bekeken en de broncode achter de website.

Wat je van ons kan verwachten?

Wij als SEO specialist Nijkerk creëren meer zichtbaarheid in Google. Met een betere online zichtbaarheid val je meer op en is de kans dat je nieuwe klanten aantrekt vele malen groter. Met nieuwe klanten komt ook extra omzet. Het grootste gedeelte van de bezoeker van Google kijkt vaak niet verder dan de eerste zoekpagina. Het is daarom erg belangrijk dat jouw bedrijf op de eerste pagina staat. Samen met ons kan ook jouw bedrijf dat bereiken. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig een van de belangrijkste aspecten voor een bedrijf. Een goed geoptimaliseerde website levert enorm veel nieuwe klanten op.

Local SEO

Wij verhogen je online zichtbaarheid. Doordat je makkelijker online te vinden bent in Nijkerk en omgeving is de kans op potentiele klanten vele malen hoger. Meer klanten betekend ook meer omzet. Sinds het merendeel van de Google gebruikers vaak niet verder kijkt dan de eerste paar zoekresultaten of soms de gehele eerste pagina is het extra belangrijk om met jouw bedrijf in de top te verschijnen. Dit kunnen wij voor jou realiseren. Vandaag de dag is een van de belangrijkste onderdelen voor een bedrijf de online aanwezigheid. Een goed geoptimaliseerde website levert zoveel meer klanten op. Of je nou een bakker, kapper, loodgieter of accountant bent. Een toppositie in Google kan een enorm verschil voor jouw bedrijf betekenen.

Heb jij een lokaal bedrijf in Nijkerk die zich volledig focust op de markt binnen de stad en omstreken? Denk hierbij aan bovengenoemde voorbeelden zoals een kapper, bakker of installatie monteur. Dan gebruiken wij voor jouw bedrijf de “local SEO” strategie. Dit is een strategie die zich volledig focust op het optimaliseren van de website speciaal voor de lokale markt. Wij onderzoeken hoe de lokale markt zich online gedraagt, waar ze naar op zoek zijn en hoe er naar bepaalde bedrijven word gezocht. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de klant met een zoekopdracht direct een duidelijk overzicht heeft in Google waar jouw bedrijf zich bevind, hoe jullie te bereiken zijn en welke services jullie aanbieden. Vanuit Google kan de klant bijvoorbeeld direct contact met jullie opnemen via e-mail of de telefoon. De klant kan met een druk op de knop jullie adres in de routeplanner plaatsen. Hoe makkelijker het is voor de gebruiker om jullie te bereiken, hoe groter de kans die ook daadwerkelijk contact opneemt of langs komt.

Local SEO

Wil jij je online zichtbaarheid verbeteren?

93% van de mensen die een lokaal bedrijf zoeken op Google kijken niet verder dan de eerste 5 resultaten.