SEO Specialist Amersfoort

Op zoek naar een SEO specialist in Amersfoort?

Heb je een bedrijf gevestigd in de omgeving van Amersfoort? Wil je graag voor jouw website de SEO verbeteren? Wij als SEO specialist Amersfoort helpen je graag om meer uit je website te halen. Of je nu meer klanten in de omgeving of door heel Nederland wilt bereiken. Wij helpen jouw website naar de top van Google met jouw zoekwoorden. Als SEO specialist Amersfoort hebben wij verschillende klanten geholpen om dat te bereiken.

SEO specialist amersfoort

Door middel van een SEO audit onderzoeken wij alle aspecten waarop de website verbeterd kan worden.

seo specialist amersfoort

Wij verzamelen alle informatie uit de audit. Met deze informatie kunnen wij een strategie bedenken om de website beter te laten presteren.

seo specialist amersfoort

Een verbeterde website wordt makkelijker gevonden. De website krijgt meer bezoekers en dit zal ook resulteren in een stijgende omzet.

Wil jij je online zichtbaarheid verbeteren?

93% van de mensen die een lokaal bedrijf zoeken op Google kijken niet verder dan de eerste 5 resultaten.

Onze tarieven al SEO specialist Amersfoort

Wij beginnen een samenwerking altijd met een complete SEO audit. Hiermee onderzoeken wij de gehele website en kijken we waar verbeterd moet worden. Na de audit zullen wij een plan opstellen om de website te optimaliseren.

De kosten voor de audit zijn: €100

Met een duidelijk beeld van de verbeterpunten en een uitgewerkte strategie gaan wij aan de slag. Stap voor stap verbeteren wij de website op basis van onder andere: snelheid, navigatie, zoekwoorden, links en nog vele andere aspecten. Dit is een doorlopend proces dat continue bijgehouden moet worden. Google veranderd zijn algoritmes continue. Door deze aanpassingen zal de website voortdurend moeten worden bijgehouden en aangepast waar nodig.

De kosten voor dit proces zijn: €150 per maand

Wij werken zonder contract. Iedere maand bewijzen wij onze waarde opnieuw.

SEO uitbesteden in Amersfoort?

Je SEO zelf doen of een SEO specialist inhuren om het te laten? Dat is voor veel ondernemers een grote vraag. Een SEO specialist kan erg duur zijn, maar kan je door het zelf te doen wel de gewenste resultaten halen? SEO is veel werk. Vooral nieuwe websites en slecht geoptimaliseerde websites nemen veel tijd en moeite in beslag om deze op een goede positie te krijgen. Daarnaast beschik je als ondernemer ook niet over de vele krachtige SEO tools die nodig zijn. Wij hebben de beschikking over deze tools, de expertise en niet te vergeten; de tijd. SEO neemt veel tijd in beslag en die tijd heb je als ondernemer vaak niet. Jij bent druk bezig met het runnen of opzetten van je bedrijf. Google blijft continue de algoritmes updaten en daarnaast zitten je concurrenten ook niet stil. Om de updates en de concurrenten constant een stap voor te blijven moet je erbovenop zitten. 

Je kunt de SEO voor je website aan ons uitbesteden. Wil jij graag je vindbaarheid in Amersfoort of zelfs in heel Nederland vergroten? Vul dan dan het contact formulier in. Wij nemen binnen een dag contact met je op. Dan kunnen we samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat is SEO?

Als SEO specialist Amersfoort krijgen wij vaak de vraag wat SEO nou precies is. SEO staat voor search engine optimization. Oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit betekend het optimaliseren van een website zodat zoekmachines zoals Google perfect begrijpen waar de website over gaat, welk publiek hiernaar op zoek is en op welke zoektermen de website moet verschijnen. Daarnaast wegen er ook andere onderdelen mee in de beoordeling van Google. Voorbeelden hiervan zijn: de beveiliging van de website, de snelheid van de website, de navigatie van de website en nog vele andere aspecten. Als dit allemaal op orde is en de informatie op de website goed aansluit op de zoektermen is het mogelijk om de website vanaf elke positie naar de top van de eerste pagina te krijgen.

Website Audit

Wij doen altijd een volledige website audit. Door de website te analyseren hebben wij een duidelijk overzicht over de prestaties van de website. Aan de hand van dit analyse rapport kunnen wij vervolgens een strategie opzetten om verbeteringen aan te brengen.

On-page SEO

On-page SEO is de optimalisatie van het zichtbare gedeelte van de website. Door goed zoekwoord onderzoek te doen kunnen wij bepalen of de juist zoektermen gebruikt worden en of ze op de juiste manier ingezet worden. Vervolgens kunnen wij de content optimaliseren zodat Google een sneller en beter beeld heeft van de inhoud van de website.

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste aspecten van het hele SEO proces. Goede en sterke backlinks geven een hoge autoriteit af en dit zal de ranking die Google aan website toekent enorm doen groeien.

Off-page SEO

Off-page SEO is voornamelijk de optimalisatie die zich achter de schermen afspeelt. We hebben het hier over de structuur en navigatie van de website. We doorlopen en verbeteren het interne link model. De snelheid van de website word bekeken en de broncode achter de website.

Wat je van ons kan verwachten?

Man met megafoon voor hogere zichtbaarheid
Wij als SEO specialist amersfoort zorgen voor meer zichtbaarheid op het internet. Met een betere online zichtbaarheid val je meer op en word de kans op het aantrekken van nieuwe klanten vele malen groter. Met nieuwe klanten komt ook extra omzet. Het grootste gedeelte van de bezoeker van Google kijkt vaak niet verder dan de eerste zoekpagina. Het is daarom enorm belangrijk dat jouw bedrijf hier tussen staat om gezien te worden. Samen met ons kan ook jouw bedrijf dat bereiken. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig een van de belangrijkste aspecten voor een bedrijf. Een goed geoptimaliseerde website levert enorm veel nieuwe klanten op.

Local SEO Amersfoort

Heb jij een bedrijf in Amersfoort die zich voornamelijk richt op de stad zelf en eventueel de omstreken? Dan is local SEO enorm belangrijk. Als jouw bedrijf een locatie in de keistad heeft of services aanbied in deze omgeving dan gebruiken wij voor jouw bedrijf de “local SEO” strategie. Deze strategie legt de focus specifiek op het optimaliseren van de website voor de lokale markt. Wij doen onderzoek naar de interesses van gebruikers in de regio en op welke manieren er gezocht word met zoektermen die aansluiten op jouw bedrijf. Ook maken wij of optimaliseren wij jouw “Google my business” profiel. Met dit profiel heeft de gebruiker met een zoekopdracht direct een duidelijk overzicht in Google over de locatie van jouw bedrijf, de services die jullie aanbieden en ervaringen van voorgaande klanten. Vanuit dit Google profiel kan de gebruiker aan de hand van verschillende knoppen direct een e-mail aan jullie versturen, direct jullie telefoonnummer bellen of de locatie in de routeplanner zetten. Hoe makkelijker het is voor de gebruiker om jullie te bereiken, hoe groter de kans dat deze ook daadwerkelijk contact opneemt of langskomt.

Local SEO

De voordelen van SEO

Tot slot een kort overzicht van de voordelen van SEO. Door het uitbesteden van je SEO krijg je meer online zichtbaarheid. Als jouw website hoger in Google staat val je meer op en trek je meer bezoekers. Dit is de makkelijkste manier om gratis enorm veel exposure te krijgen ten opzichte van betaalde advertenties. Als jouw website in de top 3 van Google staat, dan sta je direct onder de gesponsorde resultaten en heb je vrijwel dezelfde zichtbaarheid zonder daar heel veel sponsor geld aan uit te geven. Een top advertentie kost enorm veel geld.

Doordat jouw content is geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden verschijnt jouw website direct voor de juiste doelgroep. Deze personen zijn direct op zoek naar een product of service die jij aanbied. En jouw website is een van de eerste die ze te zien krijgen bij hun zoekopdracht. Kortom: SEO uitbesteden is de goedkoopste manier om jouw website voor een relevant publiek te krijgen.

Wil jij je online zichtbaarheid verbeteren?

Bijna de helft van alle zoekopdrachten zijn voor lokale bedrijven.